Hyabak 5 ml - изкуствена сълза Преглед отблизо

Hyabak 5 ml - изкуствена сълза

Нов продукт

Изкуствена сълза Hyabak

1x 5 ml капки за очи

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,10 лв.


18,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Хиабак Протектор е показан:

За да овлажни и успокои окото при усещане за сухота или умора, предизвикани от външни фактори като вятър, пушек, замърсяване, прах, суха топлина, климатик, пътуване в самолет, продължителна работа пред екран на компютър.За лица, ползващи контактни лещи, той спомага успокояването и овлажняването на лещата, за да се улесни поставянето и отстраняването й, а също така осигурява незабавен комфорт при носенето й през деня.

Хиабак Протектор, благодарение на АВАК системата, може да разпределя капки от несъдържащия консерванти разтвор. Ето защо той може да бъде използван с всеки тип контактни лещи. Липсата на консерванти също способства за защитата на очната тъкан.

Hехипотоничен разтвор, предназначен да бъде прилаган върху окото или контактни лещи. Съдържа хиалуронова киселина (успокояващо и овлажняващо средство) и актинохинол (вещество с анти- UV свойства).

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Hyabak 5 ml - изкуствена сълза

Hyabak 5 ml - изкуствена сълза

Изкуствена сълза Hyabak

1x 5 ml капки за очи

В следната категория има още 10 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: