Намалена цена! Miru 1 Day (30 лещи) Преглед отблизо

Miru 1 Day (30 лещи)

Нов продукт

MIRU 1 Day

Еднодневна контактна леща

Miru 1 Day са дневни контактни лещи. Направени са от материал, който носи звучното име Hioxifilcon A и се предлагат в опаковка от блистер.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 6 точки за лоялност. Общо за количката Ви 6 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


64,80 лв

-20%

81,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Техническо описание

Материал poly (HEMA-GMA) hioxifilcon A
Водно съдържание 57%
Кислородна преносимост Dk/t 30
Базова кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Режим на ползване Еднократно
Режим на подмяна Ежемесечна

Повече информация

Miru 1 Day са опаковани в специална опаковка (най-тънката опаковка за контактни лещи). Размерът е около 1 mm дебелина. Една блистер Miru 1 Day съдържа три лещи. Изключително удобен за носене в дамски чанти или протмонета, това качество прави марката незаминима за спортуващи и пътуващи. Лесно отварящият се пакет е създаден така, че да предотврати евентуално замърсяване на лещите. След отваряне, външната страна на лещата винаги е отгоре и готова да бъде използвана.

 Материал  poly (HEMA-GMA) hioxifilcon A
 Водно съдържание  57%
 Радиус/Диаметър  8.30 мм,8.60мм / 14.2мм
 Диапазон  от +4.00D до -10.00D
 Дебелина в центъра  0.07мм
 Dk/t (-3.00D)  30
 Отенък  Бледо син
 Брой лещи в опаковка
 Препоръчителен срок за употреба
 30 броя
 1 ден
Miru 1 Day контактни лещи са произведени използвайки технологията на патента CENTRAFORM™. Резултатите от процеса са редуциране на дразненето на очите и триенето от мигане.
Това осигурява повишена влага и комфорт. Лещите също така се свързват естествено със сълзите, защото тяхната молекулна структура тясно имитира структурата на олигозахариди, които се намират в слизестата слой на филма за разкъсване.

Miru 1 Day контактни лещи са направени от Hioxifilcon A (HEMA – GMA), това е полимер с множество свободни хидроксилни радикали, които естествено се привличат и с водните молекули.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Miru 1 Day (30 лещи)

Miru 1 Day (30 лещи)

MIRU 1 Day

Еднодневна контактна леща

Miru 1 Day са дневни контактни лещи. Направени са от материал, който носи звучното име Hioxifilcon A и се предлагат в опаковка от блистер.

В следната категория има още 14 продукта: