Условия на ползване

Комплектовка 

Всички артикули в сайта се продават като единична бройка, освен ако не е упоменато друго !

Цената е за 1 брой. Случаите, в които стоката се продава в комплект съдържащ няколко бройки от поръчвания артикул, това е упоменато на едно или повече места в описанието на стоката или в заглавието.

Съществуват и пакетни стоки (комплекти), които включват няколко артикула. В този случай Вие виждате допълнителните стоки от комплекта под описанието на продукта, който разглеждате. Комплектите са обозначени като такива и в описанието.

Връщане на закупени стоки

Връщането на закупени стоки ако не е посочено в описанието на самата стока става според условията на българското законодателство свързано с правата на потребителите.

Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Гаранционни условия

Гаранционните условия за закупените стоки се поемат от търговеца, с необходимите за целата документи.

Гаранциите са описани за всеки продукт.

 

Закон за защита на личните данни

Всички данни на сайта са събрани с изричното съгласие (писмено/електронно или устно) на потребителите съгласно Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД), така и на Общият регламент за защита на данните (по-известен като Регламент 2016/679 GDPR).

Всички събрани лични данни са достъпни в профила на потребителя и могат да бъдат променени или изтрити от него. Сайта не събира счетоводни данни.

Сайта използва алгоритми от трети лица за определяне на общия трафик клиенти, интересът им към категориите в сайта, и размера на покупките с инструмента Google Analytics. Обменените данни с този статистически инструмент са: IP адрес, дата, и посещавана страница. Тази информация е активно предоставена от всеки клиентски интернет браузер и може да бъде управлявана от самия потребител. Ние получаваме обобщени статистически данни, а не персонални. Събирането, обобщаването и управляването на тази информация става от Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, UNITED STATES според техните условия на поверителност.

Данни които сайта събира на собствените си сървъри

  • Име и фамилия
  • Електронен адрес
  • Адрес за доставка (телефон, град, адрес)
  • Пол
  • Възраст
  • Съгласие за електронен бюлетин
  • Направени поръчки
  • IP Адрес на достъп
  • Комуникация м/у потребителя и сайта
  • Дата и час за всички поръчки и комуникации

При желание от ваша страна може да промените данните си ръчно във всеки един момент или да поискате наше длъжностно лице да го направи, като използвате контактите посочени на сайта за връзка с нас.