Доставка и условия за Връщане

Изпращане на Вашата пратка

Пратките обикновено се изпращат в деня на поръчката ако е възможно или в следващия работен ден, а специалните пратки, или такива, които изискват изработка - в следващите 5 работни дни от датата на поръчката. Някой от стоките са с дълъг период на поръчка - около 30 дни, за всяка такава стока, това е указано под заглавието й. Изпращането става с избран от Вас куриер в сайта. Ако не сте избрали - ние ще изпратим с най-евтиният към момента.

За някой куриери е възможен тракинг или SMS.

Цената на изпращане включва опаковането на стоката. Изисквания за опаковане като подарък или друго се заплащат допълнително. Цените на доставка се калкулират за една поръчка на база теглото на поръчваните артикули. Препоръчваме да групирате пратките си с цел икономия при транспорта. Ние няма да групираме 2 поръчки пуснати като отделни, и цената за транспорт ще бъде калкулирана за всяка поръчка поотделно. Уверяваме Ви, че ще бъдат взети специални мерки за предпазване на чупливите стоки, но въпреки това след предаването на куриера, пратката Ви се транспортира за Ваш или на куриера риск, в зависимост от това дали има добавена застраховка или не.

 

Връщане на закупени стоки

Връщането на закупени стоки става според условията на българското законодателство свързано с правата на потребителите.

Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

При въпроси , не се колебайте да попитате.